Visie

De wereld verandert ongelooflijk snel. We boeken enorme vooruitgang op een aantal gebieden, tegelijkertijd worden we geconfronteerd met gigantische uitdagingen waarvoor we onvoldoende oplossingen vinden. Wij zijn ervan overtuigd dat een deel van de oorzaak zit in ons systeem, waarin we het menselijk potentieel wereldwijd onvoldoende benutten. Organisaties zijn niet flexibel genoeg om te anticiperen op de steeds sneller veranderende wereld. Een kleine groep mensen met geld en macht bepaalt de koers van de wereld.

Wij geloven dat de wereld een nieuw systeem nodig heeft. Een systeem waarin waardecreatie de basis voor succes vormt. Waarin de meerderheid van de mensen niet in loondienst werkt maar vanuit vrijheid en onafhankelijk als zelfstandig professional of ondernemer. Een systeem dat erop gericht is om iedereen in staat te stellen een positieve impact in de wereld te maken.

Missie

Met Passionfruit willen we de manier waarop in de wereld gewerkt wordt radicaal veranderen. We ontwikkelen een nieuwe manier van werken die een positieve impact heeft in de wereld. Een manier van werken die het menselijk potentieel maximaal benut. Die zelfstandig professionals en ondernemers wereldwijd in staat stelt om vanuit hun passie het verschil te maken.

We ontwikkelen Passionfruit tot een online platform voor gepassioneerde zelfstandig professionals. Een broed & marktplaats voor ambitieuze ondernemers. Waar waardevolle verbindingen tussen ondernemers en gepassioneerde zelfstandig professionals tot stand worden gebracht.

Wij geloven dat co-creatie de basis gaan vormen voor een platform dat optimaal aansluit bij de wensen en behoeften van onze gebruikers. We financieren Passion Fruit via crowdfunding. Op die manier stellen we onze gebruikers in staat aandeelhouder te worden.

Moonshot

Het is onze ultieme droom om met Passionfruit een disruptie te veroorzaken in de manier waarop wereldwijd gewerkt wordt. Met als resultaat een nieuwe wereld waarin meer dan 50% van de beroepsbevolking als zelfstandig professional of ondernemer werkt.

Stel je een wereld voor waarin iedereen wordt gestimuleerd om de beste versie van zichzelf te zijn. Waar dromen nagejaagd worden en mensen tot meer in staat zijn dan ze ooit hadden gedacht. Een wereld waarin iedereen met passie en op een vrije, onafhankelijke manier kan werken. Waar we wereldwijd met elkaar samenwerken aan het bouwen van eerlijke, duurzame en gelukkige wereld. Stel je voor hoe groot de positieve impact is die we dan met elkaar kunnen maken. Welke problemen we samen kunnen oplossen.

Wij geloven dat we met Passionfruit een bijdrage aan die wereld kunnen leveren. Wil jij samen met ons een positieve impact in de wereld maken? Neem contact met ons op of sluit je aan bij onze community.

CO-CREATIE COMMUNITY

We ontwikkelen Passionfruit in co-creatie met onze community. Als lid kun jij als toekomstige gebruiker met ons meedenken. Samen ontwikkelen we een platform dat optimaal aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Coach

Remedial Teacher

Engineer

Visual Merchandiser