Broed & marktplaats voor ondernemers

Passionfruit is een broed & marktplaats voor ambitieuze ondernemers. Zelfstandig professionals kunnen jou helpen om je onderneming te laten groeien en tegelijkertijd flexibel te blijven. Ze kunnen je met specifieke kennis en vaardigheden helpen om een idee of concept te laten uitgroeien tot een succesvol bedrijf.

Via onze online marktplaats ga jij de beste zelfstandig professionals vinden voor jouw opdrachten. Wij helpen je hierbij. Op een slimme manier matchen we jou met de juiste zelfstandig professionals. Daarnaast zorgen we er via Passionfruit voor een goede en efficiënte uitvoering van je opdracht.

ZZP'ers
Ondernemers
Opdrachtgevers

Hoe werkt het?

Persoonlijk profiel
Matchmaking

Je plaatst een opdracht in Passionfruit. Wij maken een match met de zelfstandig professionals die het best passen. Je ontvangt super snel een overzicht met de beste kandidaten. Je scrolt en ziet profielinformatie, tarief en reputatie van de geselecteerde professionals.

Op basis van het overzicht maak je eenvoudig een selectie van de kandidaten die het best passen. Je stuurt ze via Passionfruit een uitnodiging om een voorstel te doen op basis van de geuploade opdracht. Met één of meerdere top kandidaten heb je een interview. Je kiest je favoriete kandidaat. De opdracht gaat van start.

Marktplaats

In onze online marktplaats bieden zelfstandig professionals zelf hun diensten aan. Super handig voor kleine opdrachten en klusjes. Zie je de dienst die jij nodig hebt dan bestel je deze eenvoudig via het platform. Je opdracht wordt vervolgens door de geselecteerde professional uitgevoerd.

Gericht zoeken

Weet je al welke zelfstandig professional je nodig hebt, of wil je zelf zoeken naar de juiste kandidaat? Via Passionfruit kun je straks ook gericht zoeken. Je stuurt jouw opdracht heel gericht naar één of meerdere kandidaten. Nadat je met één kandidaat een akkoord hebt bereikt kan je opdracht van start.

Betrouwbaar betaalproces

We gaan gebruikers van Passionfruit de mogelijkheid bieden om betaling op een veilige en eenvoudige manier te laten plaatsvinden via het platform. Wij zorgen ervoor dat je betaling op een betrouwbare efficiënte manier plaatsvindt.

Feedback en referentie

Nadat je opdracht is uitgevoerd geef je eenvoudig een terugkoppeling in de vorm van persoonlijke feedback en een openbare recensie. Zelf ontvang je ook een terugkoppeling.

De referenties worden door ons gecontroleerd en gebruikt om voor iedere Passionfruit gebruiker een transparante reputatiescore weer te geven. Deze score zorgt ervoor dat jij als opdrachtgever zeker weet dat je zaken doet met een betrouwbare zelfstandig professional die zijn of haar werk zo goed mogelijk probeert te doen.

Co-creatie community

Passionfruit wordt in co-creatie met toekomstige gebruikers ontwikkeld. Wil jij als ondernemer met ons mee denken? Hier vind je meer informatie en kun je gratis aanmelden.

Visual Merchandiser

Coach

Remedial Teacher

Engineer

Wil jij je gratis aanmelden bij de Co-creatie community?

Volgen waar we mee bezig zijn? Dat kan via onze Blog.