Het Passionfruit proces is vormgegeven aan de hand van een slim proces, bestaande uit de volgende stappen:

Zelfstandig professional:

Vind
Via ons matchmaking systeem wordt jij op basis van je profiel automatisch gematcht met interessante opdrachten en opdrachtgevers. Daarnaast kun je in onze marktplaats zelf interessante, openstaande opdrachten vinden en hierop reageren.
Selectie
Als jij geselecteerd wordt ontvang je hiervan bericht en krijg je het verzoek een voorstel te doen. Na een optioneel interview hoor jij of de opdracht aan jou gegund wordt.
Werk
In een gedeelde werkomgeving deel jij bestanden met je opdrachtgever en hebben jullie eenvoudig contact. Je houdt je opdrachtgever eenvoudig op de hoogte van de status van de opdracht.
Krijg betaald
Na afronding van de opdracht gaat er automatisch een verzoek tot betaling naar je opdrachtgever. Gaat er iets mis dan helpen wij je om het zo goed mogelijk op te lossen.
Review
Na afronding van de opdracht ontvang je een beoordeling van je opdrachtgever en een recensie. Deze worden toegevoegd aan je profiel en gebruikt door ons matchmaking algoritme bij toekomstige opdrachten. Zelf schrijf jij ook een review over je opdrachtgever.

Opdrachtgever:

Vind
Upload een opdracht, taak of project. Ons matchmaking algoritme stuurt jou een overzicht met de beste kandidaten uit onze database. Vergelijk kandidaten op basis van profiel, reviews en opdrachten uit het verleden.
Selecteer
Selecteer de beste kandidaten en ontvang gepersonaliseerde voorstellen. Interview eventueel je favoriete kandidaten en maak je keuze.
Werk
Gebruik Passionfruits gedeelde werkomgeving om te chatten en bestanden te delen. Blijf voortdurend op de hoogte van de voortgang van de opdracht.
Betaal
Betaal eenvoudig en snel voor het opgeleverde werk.
Review
Beoordeel de uitgevoerde opdracht op basis van een aantal door ons geselecteerde criteria. Schrijf een korte recensie met daarin jouw persoonlijke ervaringen. Zelf ontvang je ook een review over jouw rol als opdrachtgever.