Co-creatie

We ontwikkelen Passionfruit in co-creatie met een community bestaande uit toekomstige gebruikers. Door lid te worden van onze community zorg jij ervoor dat Passionfruit aansluit bij jouw wensen en behoeften. Je kunt op verschillende manieren met ons meedenken en werken. De manier waarop je dit doet bepaal je zelf aan de hand van de tijd die je vrij kunt maken.

Innovator
Explorer
Early Adopter

Innovator

Aanmelden

Je kunt je aanmelden als Innovator. In dat geval betrekken we je actief bij de ontwikkeling van het platform en de tools. Je krijgt de mogelijkheden om eigen ideeën aan te dragen. We gaan daarnaast persoonlijk met je in gesprek om te achterhalen hoe we een platform kunnen ontwikkelen dat jou helpt bij het realiseren van je dromen en ambities.

Explorer

Aanmelden

Je kunt je ook aanmelden als Explorer. Op het moment dat je voor deze optie kiest krijg je de mogelijkheid om feedback te geven op onze ideeën en testversies van het platform te onderzoeken. We sturen je af en toe wat specifieke vragen die je – wanneer het jou uitkomt – kunt beantwoorden.

Early Adopter

Aanmelden

Heb je weinig tijd maar ben je wel geïnteresseerd om Passionfruit als eerste te gaan gebruiken? Dat kan natuurlijk ook. Op het moment dat je, je aanmeld als Early Adopter sturen we je een mailtje zodra Passionfruit live gaat.

0
Early Adopters
0
Explorers
0
Innovators