Wij zoeken de CTO voor onze Start-up

Wij zoeken een gedreven programmeur die als CTO onderdeel wil worden van ons startup team. Ben jij het geniale, technische brein dat verantwoordelijk wordt voor de technologie achter Passionfruit?

Wie zijn wij?

Wij zijn Rutger en Matthijs, founders van Passionfruit, een ambitieuze startup met een missie: ‘Empowering self-employed professionals worldwide to do what they love’ . Wij zijn van plan om Passionfruit te ontwikkelen tot het meest innovatieve online platform voor zelfstandig professionals in de wereld. Wij zijn ambitieuze ondernemers die niet bang zijn om groot te dromen. Ondernemen is voor ons een avontuur en dé manier om een positieve impact in de wereld te maken. Wij geloven dat je geen dag in je leven hoeft te werken als je doet waar je van houdt én waar je in gelooft. Naast super hard werken vinden we het ook belangrijk om te genieten van het leven, ’Work hard, play hard is ons motto’.

Wat ga je doen?

Als developer en CTO word jij verantwoordelijk voor de technische ontwikkeling van Passionfruit. Je start met het bouwen van een Minimal Viable Product (MVP) dat we in co-creatie met onze community doorontwikkelen en optimaliseren. In het begin ben jij zelf fulltime actief als programmeur. Naarmate Passionfruit groeit ga jij een team van developers en designers aansturen. Naast de ontwikkeling van het platform zijn ook het opzetten van een IT structuur, het inrichten van een server en de complete ontwikkelomgeving jouw verantwoordelijkheden. Samen met je team ontwikkel jij het algoritme dat de basis vormt voor ons slimme matchmaking proces.

Wat zoeken we?

We zoeken een ervaren programmeur met de ambitie om als ondernemer samen met ons de wereld te veranderen.

  • Jij hebt minimaal 3 jaar werkervaring als programmeur.
  • Je beschikt over de programmeer kwaliteiten om het basisplatform zelfstandig te ontwikkelen.
  • Je beschikt over de kwaliteiten om een ontwikkelteam samen te stellen en aan te sturen.
  • Je hebt een heldere visie op het gebied van innovatie, AI en de digitale wereld.
  • Je hebt kennis en ervaring met betrekking tot HTML, CSS, Javascript, jQuery, WordPress, GIT en Jira (Scala is een pré.
  • Je ziet werken in een startup omgeving als een uitdagend avontuur.

Wat bieden wij?

Je wordt als CTO onderdeel van ons founders team. Daarin heb je super veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Samen met ons bepaal jij de koers van Passionfruit. Als co-founder ben jij aandeelhouder in Passionfruit. Net als wij start je met een beperkt salaris, maar als mede-eigenaar deel je mee in de winst. Realiseren we samen onze ambitieuze doelstellingen dan zijn er geen grenzen aan jouw groeipotentieel als CTO.

Solliciteer Direct!

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk.